Titran-tevlingen 2024

Vi har akkurat kåret en vinner av Titran-tevlingen 2023, men nå er det et nytt år og blanke ark!

Her er årets regler:

1) Man skal tippe den sjeldneste fuglearten på lokaliteten fra 1. mai 2024 og ut året, og ett svar kan ha tre forslag. Sjeldenhet måles i antall funn på Titran, noe som medfører at en toppmeis vil være et bedre forslag enn fuglekongesanger.

En kikk på mankolista til Titran kan være lurt:  https://titranos.wordpress.com/mankoliste/

2) Dersom flere deltakere har tippet rett på samme art, må man se på de øvrige foreslåtte artene til disse deltakerne, og om disse artene er påtruffet i konkurranseperioden. Disse vil også bli rangert etter sjeldenhet. Står man likt etter rangering av sjeldenhet målt i antall funn på Titran, så må man rangere funnene på nasjonalt nivå.

Det koster kr. 100 å levere inn ett svar med tre forslag. Du kan imidlertid også levere inn et svar nummer to med tre nye forslag ved å betale ytterligere kr. 100. Svar nr. 3 osv. er mulig med samme framgangsmåte. Halvparten av tevlingsinntektene skal betales ut til den eller de som har flest poeng. Tidsfrist for levering av tips til Titran-tevlingen er 1. mai, og send ditt forslag til magne@birdlife.no. Tips levert og betalt innen 1. mai er med i konkurransen. Du betaler inn kr 100 til Oskar Sigurd Fredagsvik på konto 4212 27 77426. Husk for alle innbetalinger å angi hva innbetalingen gjelder.

Minner samtidig om medlemskap. Du kan bli medlem av stasjonen ved å betale kr. 100 til ovenfor nevnte konto. Støtt oss gjerne med å betale kontingent. 


En kommentar om “Titran-tevlingen 2024

Legg igjen en kommentar